ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΗΡΕΣ

Η συνεργασία μας με την Elica, τον μεγαλύτερο παγκοσμίως κατασκευαστή απορροφητήρων, μετράει 30 χρόνια

Η ιστορία της Κλιματεχνικής ξεκινά το 1961, όταν ο ιδρυτής Γεώργιος Μαρίδης αρχίζει στον Φοίνικα Θεσσαλονίκης την παραγωγή συσκευών θέρμανσης σε ένα χώρο 300 τ.μ. μαζί με όχι παραπάνω από 10 στενούς συνεργάτες.

Το πρώτο προϊόν που παράγεται είναι η θερμάστρα πετρελαίου Davobella. Με την καλή ποιότητα και τον μοντέρνο για την εποχή σχεδιασμό, που επέτρεπε απλή, γρήγορη και αποτελεσματική χρήση, η πρώτη αυτή σειρά προϊόντων οδηγεί στην εμπορική επιτυχία και στην ραγδαία ανάπτυξη.

Σήμερα η Κλιματεχνική έχει εξελιχθεί σε μία σύγχρονη βιομηχανική και εμπορική εταιρία, που δραστηριοποιείται στους τομείς των ηλεκτρικών συσκευών και των ειδών υγιεινής, με μακροχρόνιες ιστορικές συνεργασίες με μερικούς από τους καλύτερους στο είδος τους ξένους οίκους. Ιδιαίτερα περήφανοι είμαστε για την διατήρηση της βιομηχανικής μας δραστηριότητας, αφού τα περισσότερα μοντέλα απορροφητήρων Davoline συνεχίζουν να παράγονται στο εργοστάσιο μας στην Θεσσαλονίκη, από όπου εκτός από την Ελληνική αγορά διακινούνται και εξάγονται σε παραπάνω από 21 χώρες.

Η Davoline αποτελεί το εμπορικό σήμα της Κλιματεχνικής Α.Ε. Η γκάμα της αποτελείται από απορροφητήρες, εντοιχιζόμενους φούρνους, εστίες, εντοιχιζόμενους φούρνους μικροκυμάτων, κουζίνες, πλυντήρια πιάτων, φουρνάκια, ματάκια, ψυγεία και καταψύκτες.

Με το σήμα Davoline απευθυνόμαστε στον καταναλωτή που ψάχνει πραγματική αξία για τα χρήματά του, χωρίς όμως συμβιβασμούς σε θέματα ποιότητας, ασφάλειας και λειτουργικότητας.

Η Elica είναι παγκόσμιος ηγέτης στο σχεδιασμό και την κατασκευή απορροφητήρων για οικιακή χρήση.

Από τη δημιουργία της στη δεκαετία του ’70, η εταιρεία καλλιέργησε τις αρχές που την διακρίνουν: υψηλού επιπέδου τεχνογνωσία, απαράμιλλος σχεδιασμός, τεχνολογία αιχμής και μοναδική ποιότητα.

Όλα αυτά συνθέτουν την τελειότητα που σταθερά όλα αυτά τα χρόνια χαρακτηρίζουν τις συσκευές Elica .

Ο κορυφαίος κατασκευαστής συντηρητών κρασιών στην Γαλλία. Προσφέρει επιλογές συντηρητών ωρίμανσης και σερβιρίσματος, κελάρια κρασιού καθώς και μία ποικιλία χρήσιμων αξεσουάρ γύρω από το κρασί.

Ανακαλύψτε τα νέα μας προϊόντα. Καινοτόμος τεχνολογία, νέα σχέδια, ευκολότερο μοντάρισμα. Αυτά είναι τα κυριότερα προτερήματα των νέων προϊόντων της TECE!

Τα είδη υγιεινής , έπιπλα μπάνιου και προϊόντα wellness της Duravit είναι από τις αγαπημένες επιλογές των πιο διάσημων αρχιτεκτόνων παγκοσμίως. Εκτός από την ποιότητα και την αξιοπιστία η εταιρία προσφέρει συνεχώς νέες σχεδιαστικές προτάσεις. Έχει μακροχρόνιες συνεργασίες με μερικούς από τους πιο πετυχημένους σχεδιαστές, όπως οι Philippe Starck, sieger design, EOOS, Phoenix Design, Frank Huster, Christian Werner και Matteo Thun.

dornbracht-logo

Μπαταρίες λουτρού και κουζίνας, συστήματα ντους και προϊόντα wellness, από το κορυφαίο Γερμανικό premium brand που συνδυάζει αξία και πολυτέλεια με μοναδικό τρόπο!

geberit-logo

Με τα ποιοτικά, αξιόπιστα και καινοτόμα προϊόντα της η GEBERIT παίζει καθοριστικό ρόλο και διαμορφώνει την Ευρωπαϊκή αγορά ειδών υγιεινής από 1874. Η εφεύρεση του εντοιχιζόμενου καζανακίου και το σύστημα στερέωσης κρεμαστής λεκάνης είναι μόνο δύο από τις πολλές καινοτομίες, που άλλαξαν τον τρόπο με τον οποίο σχεδιάζονται σήμερα τα μπάνια.