Συνεργασία με TECE

Η ΚΛΙΜΑΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε., η σύγχρονη ελληνική εταιρεία με ηγετική θέση στον κλάδο των ηλεκτρικών συσκευών και ειδών υγιεινής στη χώρα μας, ανακοινώνει τη συνεργασία της με την γερμανική TECE, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες κατασκευής συστημάτων ειδών υγιεινής και υδραυλικών στον κόσμο, με δεσπόζουσα θέση στα εντοιχιζόμενα καζανάκια και λοιπά στοιχεία στήριξης ειδών υγιεινής, καθώς και κανάλια απορροής  δαπέδου.
Η στρατηγικής σημασίας συνεργασία, αφορά στην εγχώρια αγορά, με την ΚΛΙΜΑΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε., να αναλαμβάνει την αποκλειστική διανομή, εμπορία και προώθηση των κορυφαίων προϊόντων της TECE, από την 1 Ιανουαρίου 2022.
Η TECE, με επιτυχημένη πορεία τριάντα ετών στον κλάδο της κατασκευής ειδών υγιεινής, αποτελεί μία από τις πλέον αναγνωρίσιμες και αξιόπιστες επιλογές. Η φιλοσοφία της περιστρέφεται γύρω από τον καταναλωτή και τις ανάγκες του, γεγονός το οποίο αντικατοπτρίζεται και στο σύνθημα της εταιρείας “Close to you”. Η εγγύτητα με τον πελάτη αποτελεί πηγή γνώσης και εξέλιξης και για τον λόγο αυτό, η TECE δίνει μεγάλη βαρύτητα στην άριστη ποιότητα, στο design και στην καινοτομία.
Με εμπειρία, τεχνογνωσία και πελατοκεντρική προσήλωση που μετρά περισσότερα από εξήντα χρόνια, η Κλιματεχνική αποτελεί ηγέτιδα εταιρεία και στους δύο κλάδους όπου δραστηριοποιείται. Διατηρεί μακροχρόνιες και ισχυρές συνεργασίες με κορυφαίους οίκους του εξωτερικού, ενώ συνεχίζει την παραγωγική της δραστηριότητα στον κλάδο των ηλεκτρικών με διευρυμένη εξαγωγική δραστηριότητα σε περισσότερες από 21 χώρες.
Η συμφωνία της ΚΛΙΜΑΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε. με την TECE, αποδεικνύει την εμβέλεια της αξιοπιστίας της ελληνικής εταιρείας και τις σχέσεις εμπιστοσύνης που έχει δημιουργήσει κατά τη διάρκεια της μακρόχρονης πορείας της, στην ελληνική και διεθνή αγορά.
Επισκεφθείτε το νέο ελληνικό site της TECE στην παρακάτω διεύθυνση: www.tece.com.gr

Σχετικά Άρθρα

Καλάθι0
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι!
Συνέχεια Αγορών