Η Κλιματεχνική Α.Ε. στην πρωτοποριακή έκθεση τεχνολογίας “Thanks to Tech” της Κωτσόβολος

Το κοινό θα βρεθεί σε ένα φουτουριστικό περιβάλλον στο The Mall Athens για τρία τριήμερα 24-25-26/11, 1-2-3/12 & 8-9-10/12 για εμπειρίες και συσκευές από το μέλλον!

NikolaTesla – H πρώτη επαγωγική εστία – απορροφητήρας της Elica.

Η έκθεση τεχνολογίας “Thanks To Tech” της Κωτσόβολος φέρνει για ακόμα μία χρονιά εμπειρίες και συσκευές από το μέλλον! Η Κλιματεχνική Α.Ε. θα είναι εκεί για να δώσει την ευκαιρία στο κοινό να ζήσει μία απρόσμενη ένωση για εκείνους που τους αρέσει να σκέφτονται έξω από τα τετριμένα. Από 24 Νοεμβρίου έως και 10 Δεκεμβρίου κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή η τεχνολογία γιορτάζει στο The Mall Athens!

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της έκθεσης, οι επισκέπτες θα γνωρίσουν από κοντά την NikolaTesla, την πρώτη επαγωγική εστία με απορρόφηση της Elica, εξοπλισμένη με τις πιο εξελιγμένες τεχνολογίες. Συνδυάζει τις λειτουργίες απορροφητήρα και εστιών σε μία μόνο συσκευή και προσφέρει όλα τα πλεονεκτήματα των επαγωγικών εστιών, συμπεριλαμβανομένου του εύκολου καθαρισμού.

elica-thanks-to-tech-2017-2

Διαθέτει μοντέρνο σχεδιασμό, με δυνατές γραμμές και υλικά υψηλής ποιότητας.

Χάρη στη λειτουργία διπλής γέφυρας, επιτρέπει τη συνδυασμένη χρήση δύο γειτονικών ζωνών μαγειρέματος, ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν σκεύη μεγάλου μεγέθους.

Το σύστημα αναρρόφησης, τοποθετημένο στην κεντρική ζώνη, επιτυγχάνει υψηλά επίπεδα απόδοσης, εξαγωγής, επίπεδου θορύβου και ενεργειακής κλάση Α+. Χάρη στην άμεση επικοινωνία με την εστία, είναι σε θέση να λαμβάνει πληροφορίες από τις ζώνες μαγειρέματος, να τις βαθμονομεί και να εφαρμόζει αυτόματα το ιδανικό επίπεδο απορρόφησης, μειώνοντας ταυτόχρονα την κατανάλωση ενέργειας. Διαθέτει έλεγχο αφής 10 επιπέδων, τον ο χρήστης μπορεί να ρυθμίσει τόσο στην εστία όσο και στη ζώνη απορρόφησης.

Επίσης, για πρώτη φορά θα παρουσιαστεί στο κοινό o εξαεριστήρας Snap Wi-Fi, ο οποίος συνδυάζεται με ολόκληρη της σειρά απορροφητήρων Stream της Elica, καθώς και με την επαγωγική εστία-απορροφητήρα NikolaTesla.

elica-thanks-to-tech-2017-3

Ο Snap είναι ένα καινοτόμο προϊόν της Elica για την απορρόφηση του “κακού αέρα”. Παρακολουθεί και βελτιώνει αυτόματα την ποιότητά του αέρα στους εσωτερικούς χώρους, προσαρμόζοντας τη λειτουργία του σύμφωνα με τις εκάστοτε ανάγκες.

Η πολυβραβευμένη έκθεση της Κωτσόβολος, που έγινε θεσμός, πραγματοποιείται για δεύτερη χρονιά στον 4ο όροφο του εμπορικού κέντρου, The Mall Athens, και προσκαλεί το κοινό σε τρία συνεχόμενα τριήμερα γεμάτα τεχνολογία: 24-25-26/11, 1-2-3/12, 8-9-10/12, από τις 11.00 έως τις 22.00. Σε ένα φουτουριστικό χώρο 1.200 τετραγωνικών μέτρων, εκτίθενται 130 προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας με πάνω από 50 από αυτά να μην έχουν καν κυκλοφορήσει στην αγορά!

thanks-to-tech-2017-1

Παράλληλα, ένας μεγάλος διαγωνισμός θα προσφέρει μοναδικά τεχνολογικά δώρα! Η εφαρμογή Thanks To Tech είναι διαθέσιμη στο Google Play ή το App Store και οι ενδιαφερόμενοι το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να την κατεβάσουν (από Android ή iOS smartphone), να επισκεφτούν την έκθεση και να επιλέξουν τη συσκευή που θα ήθελαν να γίνει δική τους!

Ημερομηνίες και ώρες λειτουργίας έκθεσης:

Παρασκευή 24, Σάββατο 25 & Κυριακή 26 Νοεμβρίου

Παρασκευή 1, Σάββατο 2 & Κυριακή 3 Νοεμβρίου

Παρασκευή 8, Σάββατο 9 & Κυριακή 10 Νοεμβρίου

Ώρες: 11.00 – 22.00.

Η είσοδος είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Σχετικά Άρθρα

Καλάθι0
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι!
Συνέχεια Αγορών