Dornbracht LifeSpa

Το Dornbracht LifeSpa περιλαμβάνει μία μεγάλη ποικιλία από εξειδικευμένα προϊόντα και wellness λύσεις για το μπάνιο και το spa. Οριζόντια χαλαρωτικά λουτρά, υδρομασάζ, ποδόλουτρα κ.λπ., κατάλληλα τόσο για κατοικίες όσο και για μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες και spa.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Duravit Private Spa

Η Duravit προσφέρει μία ολοκληρωμένη σειρά που μπορεί να μετατρέψει οποιοδήποτε μπάνιο σε μία μοναδική εμπειρία spa. Με ναυαρχίδα το Nahho Floatation Bath που καταργεί τη βαρύτητα, τα προϊόντα Duravit προσφέρουν ατελείωτες ώρες ευεξίας και χαλάρωσης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Geberit AquaClean

Η Geberit AquaClean σας δίνει μία μοναδική αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας. Προσφέρει καθαρισμό με ζεστό νερό με το πάτημα ενός κουμπιού. Ο ψεκασμός ζεστού νερού σας παρέχει πλήρη καθαρισμό και μία απαράμιλλη αίσθηση φρεσκάδας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
dornbracht-wellbeing

Το Μέλλον Του Μπάνιου

Καλύτερη ποιότητα ζωής – Αξεπέραστη αισθητική

Καθώς η τεχνολογία φέρνει επανάσταση σε κάθε πτυχή της σύγχρονης ζωής, αλλάζει και τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι χρησιμοποιούν το μπάνιο. Έχοντας πάντα ως γνώμονα την επίτευξη καλύτερης υγιεινής, δημιουργεί λύσεις υψηλής αισθητικής, οι οποίες ταυτόχρονα προσφέρουν χαλάρωση και ικανοποίηση.

    “Health is a state of body. Wellness is a state of being. ”

    J. Stanford