Το νέο showroom της Κλιματεχνικής στην Αθήνα είναι γεγονός

Ένας νέος εκθεσιακός χώρος που αλλάζει τα δεδομένα στον τρόπο που βλέπουμε τα προϊόντα κουζίνας και μπάνιου, εγκαινιάστηκε στην Κηφισιά. Πρόκειται για το Showroom της Κλιματεχνικής Α.Ε., όπου ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να δει μία μεγάλη γκάμα των προϊόντων της εταιρείας.

Η έκθεση εκτείνεται σε δύο επίπεδα.

Κατά την είσοδό του στο χώρο, ο επισκέπτης μπορεί να δει και να αλληλεπιδράσει με 4 πλήρως εξοπλισμένα μπάνια, 4 ιδέες-προτάσεις της Κλιματεχνικής με προϊόντα των 3 οίκων μπάνιου που αντιπροσωπεύει.

showroom-klimatechniki-9

Οι μπαταρίες και τουαλέτες Geberit, συνδυάζονται με μπαταρίες και στήλες ντους DornBracht και κεραμικά Duravit, δημιουργώντας φρέσκες και διαχρονικές προτάσεις για όλα τα γούστα.

showroom-klimatechniki-10

showroom-klimatechniki-6

Στο ίδιο επίπεδο εκτίθεται μία μεγάλη γκάμα με απορροφητήρες Elica, που αποτελεί τον παγκόσμιο ηγέτη στο σχεδιασμό και την κατασκευή απορροφητήρων για οικιακή χρήση.

Απορροφητήρες με μοντέρνο σχεδιασμό, καινοτόμα χαρακτηριστικά και μοναδικές επιδόσεις, μπαίνουν σε λειτουργία και η ατμόσφαιρα του Showroom αμέσως αναβαθμίζεται.

showroom-klimatechniki-4

Τέλος, στο πρώτο επίπεδο ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να δει και να θέσει σε λειτουργία την καινοτόμο επαγωγική εστία – απορροφητήρα NikolaTesla της Elica, καθώς και τις εντοιχισμένες και εργονομικές συσκευές Davoline.

showroom-klimatechniki-3

Στο δεύτερο επίπεδο, ο επισκέπτης έχει την ευκαιρία να γνωρίσει τις εταιρείες μπάνιου που η Κλιματεχνική εκπροσωπεί στην Ελλάδα, δηλαδή την Geberit, Dornbracht και Duravit.

showroom-klimatechniki-7
Ιδιαίτερα εντυπωσιακό είναι το τμήμα με τις κεφαλές ντους και τις στήλες υδρομασάζ, οι οποίες λειτουργούν κανονικά, επιτρέποντας στον επισκέπτη να δει το μηχανισμό τους και την πραγματική ροή νερού.

showroom-klimatechniki-11
Στο ίδιο επίπεδο ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να δει μία compact κουζίνα με εντοιχιζόμενους απορροφητήρες Elica, εντοιχιζόμενες συσκευές Hotpoint και μικροσυσκευές Hobby.

showroom-klimatechniki-1

Το νέο Showroom της Κλιματεχνικής προσδοκά να γίνει χώρος συνάντησης, ενημέρωσης και ανταλλαγής ιδεών και απόψεων των συνεργατών της εταιρίας, αρχιτεκτόνων, διακοσμητών και γραφείων μελετών, κ.λπ.

Άλλωστε, στο Showroom της Κλιματεχνικής το design συναντά τα καινοτόμα χαρακτηριστικά και η υψηλή αισθητική την εργονομική αντίληψη.

showroom-klimatechniki-12

Σχετικά Άρθρα

Καλάθι0
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι!
Συνέχεια Αγορών